Hårersättning passar de personer som tappat allt eller det mesta av sitt huvud hår. För de personer som bara börjat bli tunnhåriga är inte en hårersättning den rätta behandlingen. I detta fall skulle en hårlaserdefinitivt göra mer verkan och dessutom kommer det att bli mycket enklare för kunden själv. Laser har funnits på marknaden ett mycket långt tag nu och ingår i flera av den allmänna vårdens behandlingar. Laserbehandling är en revolution för personer med håravfall, tunt hår och de som önskar en lösning för alopecia areata behandling. Ögonlinser kan slopas och hornhinnorna bytas eller fett kirurgi kan utföras med endast tittålskirurgi. Vill man göra något åt ditt håravfall men ändå inte genom operation – då kan verkligen hårersättning vara en bra lösning.

Posted by on november 18th, 2012 at 23:53


Comments are closed.