Testosteron är ett ämne som är föremål för livlig debatt. Inte bara för de som studerar biokemi eller farmakologi utan även för de som tränar på gym och de som vill glänsa lite extra i sängen med tjejen. Men vad är det som är så speciellt med testosteron? Har detta ämne bara sådana funktioner och effekter som alla vill åt? Inte alls men själva ordet har en viss mystik över sig – testosteron stinna unga människor är något som brukar kategorisera vissa typer av uppförande och förklara varför en del blir bråkiga med mer. Testosteron är ju den substans som i puberteten får muskler och manlighet att växa.Så bara av den anledningen kan män i alla åldrar längta efter mer substans. testosteron har också den fantastiska förmågan att förutom att bygga muskelmassa också bränna fett – speciellt bukfett. Och vem vill inte bli smalare fram på magen? Kolla själv på alla resultat!

Posted by on januari 15th, 2014 at 23:06


Comments are closed.